IZRADA SAJTA I SEO OPTIMIZACIJA

Pravljenje sajta – Vaš prelepi novi sajt je odmah iza ugla

Dozvolite našem timu profesionalnih stručnjaka za web dizajn i pravljenje sajta da uradi profesionalno izradu sajta za vašu firmu. Profesionalna izrada sajtova sa prodavnicom koji odražava vašu industriju i istovremeno sledi vaše vođstvo i doprinose. Izrada web sajta u WordPressu, najpopularnijoj i najfleksibilnijoj web sajt platformi.

Pitate se kako nastaju sajtovi za online kupovinu u Srbiji

Kako napraviti sajt za prodaju lkoji je moguće lako prilagoditi i dodavati sadržaj kako vaše preduzeće raste, kako vaš sajt može biti u vrhu, među najboljim sajtovima za online kupovinu u Srbiji, pomoćićemo vam da u tome uspete.

Kako napraviti sajt u WordPressu

Potrebno je da odaberete temu ili ćemo je napraviti za vas, kreiraćemo strane za vaš novi sajt, a nakon toga proces je jednostavan, trebaju se dodati tekstovi sa novostima ili proizvodi, a ako vam je to kompleksan posao uradićemo sve umesto vas.

Dobrodošli, ovo je portal Studio Beograd.

Pregledajte web sajtove koje smo napravili za naše klijente

Inspiraciju za izradu sajta možete dobiti iz web stranica koje smo nedavno napravili za firme iz različitih industrija, pogledajte našu galeriju sajtova kako biste dobili predstavu o funkcijama koje će vam možda trebati i proverite kako izgledaju naši web sajtovi na različitim ekranima.

Podelite sa nama svoju viziju za dizajn sajta

Razgovarajte s dizajnerom telefonom, recite nam svoje ideje ili viziju, a mi ćemo vam pomoći da odaberete najbolji dizajn za vaše poslovanje.

Pošaljite nam svoj tekst, logotipe i slike – ako ih imate. Ako ne, imamo ogromnu biblioteku profesionalnih fotografija koje će učiniti vaš sajt neverovatnim, ili naš fotograf može doći na vašu lokaciju i napraviti neverovatno lepe slike.

Naš tim stručnih web dizajnera radi na tome da oživi vašu viziju. Izrada sajta radi se na WordPress platformi. Preuzećemo vaš sadržaj i slike kako bismo što brže izgradili vaš web sajt i poslati ga vama na pregled.

Nakon što odobrite dizajn sajta, isti će biti objavljen.

Lako zar ne.

Ponuda za izradu sajta

Potrebna vam je pomoć za održavanje vašeg web sajta? Želite više? Nema problema. Naš tim je sa vama uvek kada ste inspirisani i želite da ažurirate svoj web sajt.

Razgovaraćemo o tome i uradićemo posao po niskoj satnici.

Saznajte kako izgleda naša ponuda za izradu web sajta i koliko košta izrada online prodavnice – cena